Provedena 4. tromjesečna evaluacija – supervizija

U sklopu provedbe projekta „Osvijetlimo im put“ UP.02.2.2.09.0044 usmjerenog na pružanje usluge videće pratnje slijepim osobama, dana 05.06.2020. u prostorijama Udruge slijepih Bjelovar provedena je 4. tromjesečna evaluacija – supervizija.

S obzirom na situaciju sa COVID 19, sudionici su se držali propisanog razmaka te su nosili maske i rukavice te su raspolaganju imali sredstvo za dezinfekciju ruku. Prostor u kojem je održana evaluacija prethodno je prozračen i dezinficiran.

Na 4. tromjesečnoj evaluaciji-superviziji okupili su se voditelj projekta Dražen Kokotić, koordinator Julijana Žganjar, administrator Marijana Biondić, videći pratitelj Marina Jurić te korisnici usluge videće pratnje kako bi kroz razmjenu mišljenja i dosadašnjih iskustava donijeli određene zaključke vezane uz dosadašnju provedbu projekta. Korisnici su izrazili zadovoljstvo uslugom te potrebu za daljnjim postojanjem usluge videće pratnje. Također, korisnici su istaknuli kako im je posebice u vrijeme pandemije COVID 19 usluga videće pratnje bila od velike pomoći i iznimne važnosti.